ingrediënten
Snipper de ui, schil de winterpeen en snijd deze in plakjes. Snijd de bleekselderij in boogjes. Verhit de olie met de boter in een pan, voeg de ui, peen en bleekselderij toe en bak deze 5 minuten op middelhoog vuur. Voeg vervolgens de tomatenpuree en het gehakt toe en bak dit in 5 minuten rul.
Voeg de bouillon en tomatenblokjes toe. Breng het geheel op smaak met peper en eventueel zout. Breng de saus aan de kook, laat deze met de deksel op de pan 30 minuten op laag vuur sudderen en roer de saus af en toe door.
Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de ver-pakking. Verdeel de spaghetti over de borden en schep de saus erover.
Eten er geen kinderen mee? Je kunt de bouillon vervangen door rode wijn voor een extra volle smaak.
Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.
OlmenEs is een gemeenschap voor volwassenen met een verstandelijke beperking centraal in Noord Nederland. Antroposofie is onze basis. Wij bieden zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons is de persoonlijkheid van de bewoner leidend, niet zijn beperking.